Schepijs

Italiaans schepijs

Ons ijs bewaren wij in Pozetti’s, zoals de Italianen dat vroeger al deden. Dit doen wij om de beste Italiaanse ijssensatie te kunnen leveren. Deze afgesloten Pozetti’s garanderen een constante temperatuur en de minste licht- en luchtverontreiniging. En dat proef je!

Wij hebben geen hoge torens ijs, vol met decoratie. Maar wij houden het bij de Italiaanse stijl. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige en duurzame ingrediënten, kwaliteit staat met stip op één. Kom langs en laat je verleiden door de 18 sensationele smaken die wij bieden zoals cookies, Oreo, witte chocolade framboos, stracciatella, yoghurt amerena en hazelnoot.

Kom dus gerust langs in onze IJsboetiek in Kesteren. Voor de liefhebbers bieden we ook broodjes, hoofdgerechten, maaltijdsalades, drankjes, luxe ijscoupes, cocktails en heerlijke koffie aan. Allemaal gemaakt met dezelfde passie als ons Italiaanse schepijs. We hopen jou binnenkort te verwelkomen bij “De IJsboetiek”!

IJs Tapas

Genieten van 2 keer 3 bollen Italiaans ijs, vers fruit, slagroom, verschillende dips en toppings €10,95 p.p. (Alleen op reservering en vanaf 2 personen)

Onze heerlijke ijssmaken

Bij de IJsboetiek zijn onze ijssmaken net zo uniek als de mensen die ze proeven! Van klassieke smaken zoals vanille en chocolade tot avontuurlijke smaken zoals witte chocolade framboos en Oreo, we hebben voor elk wat wils. Kom langs en ontdek welke smaak jouw favoriet wordt!

Aardbei

Bloedsinaasappel

Bosvruchten

Citroen

Mango

Meloen

Hazelnoot

Wisselsmaak

Malaga

Smurf

Vanille

Yoghurt amarena

Cookies

Chocolade

Oreo

Witte chocolade framboos

Stracciatella

Zoute karamel