MENU

Onze uitgebreide menukaart! Bij ons vind je de meest verrukkelijke Italiaanse ijsjes en een heerlijke selectie van gerechten voor lunch & diner, daarnaast de luxe high tea, high cocktail en patisserie.

Onze keukenbrigade bereidt met veel passie en zorgvuldigheid alle gerechten met alleen de beste en meestal lokale ingrediënten. Kies uit een ruim aanbod van voorgerechten, salades, hoofdgerechten, verse pizza’s, specials en heerlijke desserts. Ook hebben we verschillende cocktails om je diner of avondje uit compleet te maken.

En dan ons Italiaanse ijs! De IJsboetiek staat bekend om het aanbieden van het beste Italiaanse ijs van de regio. Van klassieke smaken zoals vanille, chocolade, meloen en aardbei tot meer avontuurlijke smaken zoals pralinone, zoute karamel, witte chocolade framboos en bloedsinaasappel. We hebben voor iedereen iets lekkers!

Waar je ook voor langskomt, bij de IJsboetiek hebben we voor elk moment de juiste gerechten en drankjes. En als je niet kunt kiezen, vraag dan gerust onze collega’s om aanbevelingen. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte combinatie van smaken om van te genieten.

BEKIJK ONS MENU

Onze ijssmaken

Bij de IJsboetiek zijn onze ijssmaken net zo uniek als de mensen die ze proeven! Van klassieke smaken zoals vanille en chocolade tot avontuurlijke smaken zoals witte chocolade framboos en Oreo, we hebben voor elk wat wils. Kom langs en ontdek welke smaak jouw favoriet wordt!

Onze cocktails

Bij de IJsboetiek zijn we ook gepassioneerde cocktailshakers! Onze bar is gevuld met de beste ingrediënten en de meest verfrissende drankjes om je avond compleet te maken. Ook aan bijpassende hapjes zal het niet ontbreken. Van borrelplankje, nachos chips tot bitterballen we hebben het allemaal in huis.

Of je nu een klassieke Pornstar Martini of een Sex on the beach wilt, onze cocktailkaart biedt voor elk wat wils. Als je liever iets anders wilt drinken dan alcohol, hebben we ook een selectie mocktails die net zo verfrissend en smaakvol zijn als onze cocktails.

Ons barpersoneel staat altijd klaar om je te adviseren over de beste drankjes en kan zelfs iets op maat maken op basis van jouw voorkeuren.