Menu

Onze menukaart! Bij ons vind je de meest verrukkelijke Italiaanse ijsjes en een heerlijke selectie van gerechten voor lunch, diner en cocktails.

Onze keukenbrigade bereidt met veel passie en zorgvuldigheid alle gerechten met alleen de beste ingrediƫnten. Kies uit een ruim aanbod van voorgerechten, salades, specials en heerlijke desserts. Ook hebben we verschillende cocktails om je diner of avondje uit compleet te maken.

En dan ons Italiaanse ijs! De IJsboetiek staat bekend om het aanbieden van het beste Italiaanse ijs van de regio. Van klassieke smaken zoals vanille, chocolade, meloen en aardbei tot meer avontuurlijke smaken zoals pralinone, zoute karamel, witte chocolade framboos en bloedsinaasappel. We hebben voor iedereen iets lekkers!

Waar je ook voor langskomt, bij de IJsboetiek hebben we voor elk moment de juiste gerechten en drankjes. En als je niet kunt kiezen, vraag dan gerust ons personeel om aanbevelingen. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte combinatie van smaken om van te genieten.

Onze ijssmaken

Bij de Ijsboetiek zijn onze ijssmaken net zo uniek als de mensen die ze proeven! Van klassieke smaken zoals vanille en chocolade tot avontuurlijke smaken zoals witte chocolade framboos en Oreo, we hebben voor elk wat wils. Kom langs en ontdek welke smaak jouw favoriet wordt!

Aardbei

Bloedsinaasappel

Bosvruchten

Citroen

Mango

Meloen

Hazelnoot

Pralinone

Malaga

Smurf

Vanille

Yoghurt amarena

Cookies

Chocolade

Oreo

Witte chocolade framboos

Stracciatella

Zoute caramel

Onze cocktails

Bij de Ijsboetiek zijn we zijn ook gepassioneerde cocktailshakers! Onze bar is gevuld met de beste ingrediƫnten en de meest verfrissende drankjes om je avond compleet te maken.

Of je nu een klassieke Pornstar Martini of een verrassende Mojito wilt, onze cocktailkaart biedt voor elk wat wils. En als je liever iets anders wilt drinken dan alcohol, hebben we ook een selectie mocktails die net zo verfrissend en smaakvol zijn als onze cocktails.

Ons barpersoneel staat altijd klaar om je te adviseren over de beste drankjes om te kiezen en kan zelfs iets op maat maken op basis van jouw smaakvoorkeuren.