Over ons

Bij de IJsboetiek draait alles om passie en kwaliteit. Wij zijn Paul & Anisa. We hebben een gezin met 3 jonge kinderen en hebben altijd al een passie gehad voor de horeca. Toen we de kans kregen om de IJsboetiek over te nemen, wisten we dat we deze kans met beide handen moesten grijpen.

Het is altijd al een droom geweest van ons om onze eigen horecazaak te hebben en met Brasserie “De IJsboetiek” kwam deze droom eindelijk uit. We wilden niet alleen een plek creëren waar mensen heerlijk Italiaans ijs kunnen proeven, maar ook een plek waar mensen kunnen genieten van een heerlijke lunch, diner of cocktail.

Bij de IJsboetiek staat de kwaliteit van het eten en drinken centraal. We gebruiken alleen de beste ingrediënten, lokale producten voor onze gerechten en zowel ons schepijs als onze verse pizza’s worden volgens de authentieke Italiaanse traditie bereid. Alles wordt met liefde en passie gemaakt en dat proef je.

Maar de IJsboetiek is meer dan alleen een plek om te eten en drinken. We willen dat onze gasten zich welkom voelen en kunnen genieten van de gezellige sfeer en goede service. We zijn er voor alle gelegenheden: of je nu komt voor een zakelijke lunch, een romantisch diner, een babyshower, een high tea of een leuke verjaardag, onze bediening zorgt voor een warm welkom en goede service.

Bij de IJsboetiek geloven we dat eten en drinken een verbindende factor is. Het brengt mensen samen en creëert mooie herinneringen. Daarom is het voor ons zo belangrijk dat we kwalitatief hoogwaardige gerechten en drankjes serveren en een sfeer creëren waarin onze gasten zich thuis voelen.

We hopen dat je onze passie voor de horeca, lekker eten en drinken terug kunt zien en proeven bij de IJsboetiek. Kom gerust eens langs en maak kennis met ons en ons heerlijke aanbod!