Bestel online via onze webshop

Lekker genieten van onze heerlijke gerechten kan nu ook bij u thuis! Bestel gemakkelijk en snel via de webshop van de IJsboetiek en laat je verrassen door onze kwaliteit en smaken.

Of je nu zin hebt in een uitgebreid diner om samen te delen, een lekker broodje voor de lunch of een van onze lekkernijen voor bij jou op kantoor, je kunt het allemaal online bestellen bij de IJsboetiek. Ons menu is zorgvuldig samengesteld en bereid met alleen de beste ingrediënten, zodat je thuis net zo kunt genieten als in onze gezellige brasserie.

Bestellen is eenvoudig en kan tijdens onze openingstijden tot 20:00 uur. Kies je favoriete gerechten en voeg deze toe aan je winkelmandje. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen in onze brasserie of om deze thuis te laten bezorgen. Zo hoef je de deur niet uit om te genieten van onze smaakvolle gerechten.

Bij de IJsboetiek staat kwaliteit en service hoog in het vaandel, dus als je vragen hebt over onze menu-opties of bezorgmogelijkheden, staan we altijd voor je klaar om je te helpen. Bestel nu online en proef zelf waarom onze gasten keer op keer terugkomen voor ons heerlijke eten.

Afhalen in de boetiek of thuisbezorgd!

Iedereen moet kunnen genieten van onze heerlijke broodjes en maaltijden, ook thuis.  

Bezorgd in Neder-Betuwe en omstreken:
Wij bezorgen bestellingen boven de €25,- in de gemeente Neder-Betuwe en omstreken (bezorgkosten bedragen €4,95). Ook onze waardebonnen zijn te bestellen via de webshop! Zo heeft u altijd een leuk kado.

Afhalen:
Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling af te halen in de boetiek op het door u gewenste tijdstip. De keuken sluit om 20:00.